Gshm Müdürü Hacıcaferoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gshm Müdürü Hacıcaferoğlu'na Ziyaret

20.02.2013 15:36

Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel, görevine yeni atanan Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu'nu ziyaret etti.

Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel, görevine yeni atanan Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İl Müdürü Hacıcaferoğlu, Muğla'dan Antalya'ya atandığını hatırlattı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacıcaferoğlu, Antalya'nın sporun ve turizmin başkenti olduğunu kaydetti.

Antalya'da önemli işlerin altına imza atmak istediklerine dikkati çeken Hacıcaferoğlu, özellikle spor tesislerinin yapımını yaygınlaştırmak istediklerini ifade etti. Hacıcaferoğlu, gençlere daha çok spor yapma imkanı sunmak için önemli projelerin altına imza atacaklarını belirtti.

Vali Yardımcısı Yüksel ise Hacıcaferoğlu'na yeni görev yerinde başarılar diledi.

Muhabir: Süleyman Elçin

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gshm Müdürü Hacıcaferoğlu'na Ziyaret - Son Dakika


Advertisement