GTO'dan Girişimci Adaylarına Sertifika - Son Dakika
Yerel

GTO'dan Girişimci Adaylarına Sertifika

GTO\'dan Girişimci Adaylarına Sertifika

Gaziantep'te 26 gün süren Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni başarı ile tamamlayan 25 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

21.02.2013 09:52  Güncelleme: 10:02

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve KOSGEB işbirliğinde gerçekleştirilen ve 26 gün süren Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni başarı ile tamamlayan 25 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

GTO Yönetim Kurulu Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen sertifika töreninde konuşan GTO Genel Sekreteri Halil Göçer, oda olarak iş dünyasının ihtiyaç duyduğu kalifiye elaman ihtiyacının giderilmesi amacıyla mesleki eğitime büyük önem verdiklerini ve bu nedenle oda üyesi firmaların talepleri de dikkate alınarak değişik alanlarda sürekli olarak eğitimler düzenlediklerini söyledi. Bu çerçevede Gaziantep Ticaret Odası olarak KOSGEB işbirliğinde GTO MEKSA Mesleki Eğitim Merkezi'nde 26 gün süren bir modül eğitim programı gerçekleştirdiklerini dile getiren Göçer, "4 modül başlık altında düzenlediğimiz eğitimler, 'Girişimcilik Özelliklerinin Sınanması', 'İş Planı Kavramı ve Öğeleri', 'İş Planı Öğelerinin Pekiştirilmesine Yönelik Atölye Çalışmaları' ve 'İş Planı' başlıkları altında gerçekleştirildi. Haftanın 3 günü günde 6 saat olarak gerçekleştirilen eğitimler, 24 saati atölye çalışmaları olmak üzere toplamda 70 saat sürdü. Mehmet Şentürk'ün eğitimci olarak katıldığı ve girişimciliğin desteklenip, yaygınlaştırılarak başarılı işletmelerin kurulması amacını taşıyan eğitim programından KOBİ'lerin yanı sıra girişimciler de yararlandırıldı" dedi.

Konuşmanın ardından Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni başarı ile tamamlayan 25 kursiyere sertifikaları dağıtıldı. Kursiyerler belgelerini GTO Genel Sekreteri Halil Göçer, GTO MEKSA Mesleki Eğitim Müdürü İhsan Ercan ve Genel Sekreter Yardımcısı Figen Çeliktürk'ün elinden aldılar. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel GTO'dan Girişimci Adaylarına Sertifika - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement