Güce ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi.
İlçede faaliyet gösteren Güce Hizmet Eğitim Kültür ve Etkinlikler Derneği'nce Müftülük toplantı salonunda düzenlenen kermeste hayırsever vatandaşların hazırladığı el sanatları, el işi ve yöresel yemeklerin satışı yapıldı.
Dernek Başkanı Ömer Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, kermesteki ürünlerin satışından elde edecekleri gelirin bir kısmını yardıma muhtaç öğrencilere, bir kısmını da ihtiyaç sahibi ailelere yardım olarak dağıtacaklarını belirtti.
Yılmaz, ev hanımı, öğretmen, hemşire ve değişik meslek gruplarından kişilerle öğrencilerin hazırladığı ürünlerin satışının yapıldığı kermesin bir hafta açık kalacağını ifade etti.
Kermesin açılışına Kaymakamı Musa Evin ve çok sayıda vatandaş katıldı.
- GİRESUN
Son Dakika › Yerel › Güce'de İhtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Kermes - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.