Gülaçar, Gürpınar'da İkinci Mitingini Yaptı - Son Dakika
Yerel

Gülaçar, Gürpınar'da İkinci Mitingini Yaptı

Gülaçar, Gürpınar\'da İkinci Mitingini Yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın vefasına Van halkının 30 Mart’ta vefa ile cevap vereceklerini söyledi.

25.03.2014 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın vefasına Van halkının 30 Mart'ta vefa ile cevap vereceklerini söyledi.

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar, Gürpınar'da gerçekleştirilen mitingde vatandaşlarla ikinci kez bir araya geldi. Gülaçar, beraberinde AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan, Gürpınar Belediye Başkan Adayı Hayrullah Tanış, Başkale Belediye Başkan Adayı Cüneyt Karabıyık, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Acar ve İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ile kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Hayrullah Tanış'ın selamlama konuşmasını yapmasının ardından AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan, çözüm sürecine sahip çıkılması konusunda çağrıda bulundu. Ne Kürdün Türksüz, ne de Türkün Kürtsüz olabileceğine değinen Orhan, "Biz birbirimizden ayrı yapamayız. Onun için biz millet olarak birlikte hareket etmeliyiz" dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar da, AK Parti hükümetlerinin yaptığı icraatlara değindi. Türkiye'nin 12 yıl önceki halini de bildiklerini ve 12 yıl sonraki halini de bildiklerini anlatan Gülaçar, "Bizler vicdan ehliyiz, mazlumun yanındayız. Bu millet vefalı bir millettir. Bu memlekette muhtar bile olamaz denilen ve daha sonra zindana atılan bir adamı bu millet sahiplendi ve 3 dönemdir iktidara getiriyor. O adam Recep Tayyip Erdoğan'dır. Yaşamış olduğumuz depremde birkaç saat sonra buraya gelen ve yaralarımızı saran bir Başbakana sahip çıkmamız gerekiyor. Böyle vefalı adama bizim de vefa göstermemiz gerekir. O gün o yapmıştı, bugün ise 30 Mart'ta Allah'ın izniyle biz yapacağız. Biz 30 Mart itibari ile halkımıza bir söz verdik. 5 yıl durmadan çalışıp, çabalayacağız, halkımızın ihtiyacı her ne ise onu yerine getireceğiz. Allah'ın izniyle verilen sözleri yerine getireceğiz" dedi.

Gülaçar, daha sonra 30 Mart'ta kullanılacak oylarla ilgili ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gelişi ile de ilgili bilgiler vererek konuşmasına son verdi. Vatandaşları selamlayan Gülaçar, daha sonra oradan sloganlar eşliğinde ayrıldı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gülaçar, Gürpınar'da İkinci Mitingini Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement