Gümüş: "Engelsiz Bir Kent İçin Çalışıyoruz" - Son Dakika
Yerel

Gümüş: "Engelsiz Bir Kent İçin Çalışıyoruz"

Gümüş: "Engelsiz Bir Kent İçin Çalışıyoruz"

Menteşe Kent Konseyi Engelliler Meclisi 3. Olağan Genel Kurulu Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde yapıldı.

13.06.2016 12:35

Menteşe Kent Konseyi Engelliler Meclisi 3. Olağan Genel Kurulu Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde yapıldı. Engelliler Meclisi'nin yeni başkanı Elif Şenol oldu.

Menteşe Kent Konseyi Engelliler Meclisi 3. Olağan Genel Kurulunda konuşan Engelliler Meclisi Başkanı Baki Umut Tuğay, engelli dernekleri ile yapılan toplantılarda eğitim, bakım, istihdam, ulaşılabilirlik, sağlık ve sosyal yaşama katılım faaliyet ve projelerine öncelik verdiklerini belirtti.

Tuğay, "Görev süremiz boyunca hep birlikte engelsiz bir Menteşe oluşturmak için çalıştık. Amacımız bizden sonra bu meclis çatısı altında çalışacak arkadaşlarımıza kurumsal bir yapı bırakmaktır. Çalışmalarımıza destek olan başta Menteşe Belediye Başkanımız Bahattin Gümüş'e, Büyükşehir Belediyemize, Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Üniversitemize teşekkür ederiz" dedi.

Başkan Tuğay'ın konuşmasının ardından faaliyet raporu oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

Daha sonra Genel Kurul seçimlerine geçildi. Menteşe Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkan Yardımcısı Elif Şenol'un tek listesi ile gidilen ve açık oylama yapılan seçim sonrasında Elif Şenol, Menteşe Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nin yeni Başkanı seçildi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, yeni yönetime görevinde başarılar dileyerek, "Menteşe Belediyesi olarak, engelli bireylerimizin ve ailelerinin hiçbir zorlukla karşılaşmadan hizmet almaları ve yaşamlarını devam ettirmeleri için projeler üretiyoruz. Menteşe Kent Konseyi Engelliler Meclisimizle ortaklaşa çalışarak, sosyal etkinlikler ve projeler üretiyoruz, amacımız engelli vatandaşlarımızın hiçbir zorlukla karşılaşmadan hayatlarına devam edebilecekleri bir Menteşe ortaya çıkarmak" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüş: 'Engelsiz Bir Kent İçin Çalışıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement