Gümüşhacıköy Kaymakamı Kartal: "Kamu Görevlisi Vatandaşa Efendilik Değil Hizmet Etmek Konumundadır" - Son Dakika

Gümüşhacıköy Kaymakamı Kartal: "Kamu Görevlisi Vatandaşa Efendilik Değil Hizmet Etmek Konumundadır"

14.02.2012 19:00
Gümüşhacıköy Kaymakamı Kartal: "Kamu Görevlisi Vatandaşa Efendilik Değil Hizmet Etmek Konumundadır"

Gümüşhacıköy Kaymakamı Serdar Kartal, "Kamu görevlisi vatandaşa efendilik değil hizmet etmek konumundadır" dedi.

Gümüşhacıköy Kaymakamı Serdar Kartal, "Kamu görevlisi vatandaşa efendilik değil hizmet etmek konumundadır" dedi.

Kartal, İnsan Hakları Kurulu üyeleriyle birlikte, Gümüşhacıköy Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Hastaneyle ilgili yetkililerden bilgi alan Kartal, vatandaşların sağlık hizmetlerinden tam olarak yaralanmaları için titizlik gösterilmesi, hastalara ve hasta yakınlarına iyi davranılması, güler yüzlü hizmet verilmesi gerektiğini belirtti.

Kartal, "Hepimizin yaptığı iş kamu görevidir. Kamu görevlisi vatandaşa efendilik değil hizmet etmek konumundadır. Hepimiz bunun bilincinde olacağız. Vatandaşa iyi hizmet sunmayanlara ve görevini iyi yapmayanlara müsamaha göstermeyeceğiz. Resmi daireler kamu hizmeti üretirken birincil derecede önemli olan insan haklarını ihlal ediyorlar mı, etmiyorlar mı bunu araştırıyoruz. Yani herhangi bir resmi dairede hizmet alan vatandaş ayırımcılık, şiddet, taciz, kötü muamele ile karşılaşıyorsa bunu araştırmak ile görevliyiz" diye konuştu.

- AMASYA

Kaynak: AA
YORUMLAR
500
Gümüşhacıköy'de asayiş Gümüşhacıköy'de asayiş

Son Dakika Yerel Gümüşhacıköy Kaymakamı Kartal: 'Kamu Görevlisi Vatandaşa Efendilik Değil Hizmet Etmek Konumundadır' - Son Dakika


Advertisement