Gümüşhane Belediyesinden Çevre Temizliği Çalışması - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane Belediyesinden Çevre Temizliği Çalışması

Gümüşhane Belediyesinden Çevre Temizliği Çalışması

Gümüşhane Belediyesi Temizlik İşlerine bağlı ekipler tarafından sürdürülen temizlik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

28.02.2013 12:09

Gümüşhane Belediyesi Temizlik İşlerine bağlı ekipler tarafından sürdürülen temizlik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Gümüşhane Belediyesinin Çalışma ve İş Kurumu Gümüşhane İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında (TYÇP) temizlik işlerinde çalışmak üzere Belediye bünyesinde istihdam ettiği işçilerle şehrin birçok noktasında yürüttüğü çalışma sürüyor.

Daha temiz ve sağlıklı bir kent oluşturmak amacıyla çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini kaydeden Gümüşhane Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Bayram Karakoç, daha yaşanılabilir ve çevre bilincini benimsemiş bir şehir oluşturmak adına Belediye olarak ellerinden gelen tüm özveriyi gösterdiklerini kaydetti.

Daha temiz bir Gümüşhane için vatandaşlara da önemli görevler düştüğünü dile getiren Karakoç, "Çalışmalarımız kapsamında Kızılköy'den başlayarak toplamda 12 mahallede, yamaç ve dere yataklarında çevreye atılan katı atıklar dolayısıyla ekiplerimiz tarafından çevre temizliği yapılmıştır. Tabi çevremizin temiz tutulmasında sadece yapmış olduğumuz çalışmalar yeterli değildir. Çevreyi koruma adına daha temiz bir çevrede yaşamak için vatandaşlarımızın da gereken hassasiyeti göstermeleri gerekmektedir. Sağlıklı bir ortamda yaşamak için çevremizi her zaman temiz tutmalıyız. Biz de bu amaçla çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ettireceğiz. Belediyemiz ile Çalışma ve İş Kurumu Gümüşhane İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında (TYÇP) kendi bünyemizde istihdam ettiğimiz işçilerle şehrimizin temizliğine yönelik yapmış olduğumuz çalışmalar dolayısıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile İş-Kur İl Müdürlüğüne teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane Belediyesinden Çevre Temizliği Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement