Gümüşhane'de Camiler Kadir Gecesi'nde Doldu Taştı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de Camiler Kadir Gecesi'nde Doldu Taştı

Gümüşhane\'de Camiler Kadir Gecesi\'nde Doldu Taştı

Kadir Gecesi’nde Gümüşhaneliler camilere akın etti.

02.07.2016 00:45

Kadir Gecesi'nde Gümüşhaneliler camilere akın etti.

Kent merkezinin en büyük camisi olan Kemaliye Camisi'nde İl Müftüsü Ercan Aksu'nun verdiği vaazla başlayan programda daha sonra hatim duası gerçekleştirildi. Oldukça kalabalık olan, üst katının kadınlara tahsis edilmesi nedeniyle cami içinde yer bulamayan çok sayıda vatandaş cami avlusunda namazını kılmak zorunda kaldı.

Yatsı ve teravih namazında kentteki tüm camileri tıklım tıklım dolduran Gümüşhaneliler daha sonra kent merkezinde Peygamberimiz Hz. Muhammed'in iki mübarek Sakal-ı Şerif'i ile bir Hırka-i Şerif'ini ziyaret etti.

Bağlarbaşı Mahallesi'nde bulunan Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Camisi'nde Kocatürk ailesinin muhafaza ettiği Sakal-ı Şerif ile Süleymaniye Mahallesi'nde bulunan tarihi camideki Sakal-ı Şerif ve Mordut Yeni Camii'ndeki Hırka-i Şerif yüzlerce kişi tarafından ziyaret edildi.

Tekbirler eşliğinde Sakal-ı Şerif ve Hırka-i Şerif'e yüz süren vatandaşlar, duaların kabul olduğu bu makbul gecede bol bol dua etmeyi ve bazı camilerde kılınan Tesbih Namazına katılmayı da ihmal etmedi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de Camiler Kadir Gecesi'nde Doldu Taştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement