Gümüşhane'de Jandarma Hırsızlık Çetesini Çökertti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gümüşhane'de Jandarma Hırsızlık Çetesini Çökertti

Gümüşhane\'de Jandarma Hırsızlık Çetesini Çökertti
03.09.2013 13:58  Güncelleme: 14:10

Gümüşhane'nin Torul ilçesine bağlı Yücebelen köyünde telefon kablolarını çalan hırsızlık şebekesi Jandarmanın takibi sonucu çökertildi.

Gümüşhane'nin Torul ilçesine bağlı Yücebelen köyünde telefon kablolarını çalan hırsızlık şebekesi Jandarmanın iki ay devam eden takibi sonucu çökertildi.

Gümüşhane Valiliğinden yapılan açıklamada geçtiğimiz günlerde sabaha karşı yapılan operasyonda M.D (21), K.T (37), R.D (21) ve M.B (21) adlı dört şüpheli şahıs Trabzon ilinden kiraladıkları 61 plakalı yüksek performanslı arazi tipi araçla Yücebelen köyünde bulunan telefon hattını kesip, araca yükleyip gidecekleri esnada uzun zamandır peşlerinde olan Jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandığı bildirildi.

Açıklamada, daha önce de aynı suçlardan sabıkalı olan ve değişik suçlardan aranırken suçüstü yakalanan şahısların Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözlem altına alındığını ve mahkemece tutuklanarak Gümüşhane Cezaevine teslim edildiği ifade edildi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de Jandarma Hırsızlık Çetesini Çökertti - Son Dakika


Advertisement