Gümüşhane'de Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane\'de Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, şehri yaşanabilir bir kent haline getirmek için hep birlikte çalıştıklarını söyledi.

26.11.2015 16:05

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, şehri yaşanabilir bir kent haline getirmek için hep birlikte çalıştıklarını söyledi.

Gümüşhane Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği olağan meclis toplantısı Vali Yücel Yavuz başkanlığında yapıldı.

Mahmut Usta Tesislerinde yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Şenol Özkan, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, İl Genel Meclisi üyeleri Zülfikar Bal, Mustafa Adil Gürses, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Gürbüz Demir ve merkez ilçeye bağlı köy muhtarları katıldı.

Faaliyet raporu ve birlik bütçesinin oylanmasının ardından konuşan Vali Yavuz, geleceğe yönelik büyük düşünülmesi telkininde bulunarak hem ülke genelinde hem de Gümüşhane'de çok güzel işler ve gelişmeler olduğunu söyledi.

Türk milletinin istediği zaman neler yapabileceğini defalarca ispat ettiğini kaydeden Vali Yavuz, bu minvalde 2015 yılında çok güzel işler yapıldığını, aynı kaynakların 2016 ve 2017 yılında da gelmesi halinde merkez ve ilçelerdeki köylerde hiçbir sorun kalmayacağını belirtti.

Birlik olarak yıl içerisinde merkez ilçe köylerine 6,5 milyon liralık yatırım yaptıklarını hatırlatan Vali Yavuz, "2015 yılında Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak son derece başarılıyız. 2016, 2015'ten daha başarılı geçecektir. Başlattığımız güzel çalışma temposunu devam ettireceğiz" dedi.

Gümüşhane İl Özel İdaresine 2015 yılında bütçe dışı yaklaşık 20 milyon TL'lik bir ek kaynak sağlandığını dile getiren Vali Yavuz, "Gümüşhane'yi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için hep beraber çalışıyoruz. Hepinizin katkılarıyla 2016 yılı çok güzel gelişmelere sahne olacak. Geleceğimiz çok daha iyi olacak" diye konuştu.

İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar ise köylerde 2015 yılında çok güzel işler yapıldığını belirterek, bu birlik ve beraberliğin devamıyla birlikte 2016 yılında çok daha güzel ve başarılı işler yapmanın gayretinde olacaklarını söyledi.

Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Gürbüz Demir ise Gümüşhane'de artık köylerde yalnızca yol, su yapılmadığını, sosyal yaşamı etkileyecek çalışmaların da Türkiye'de örnek olacak seviyede yapılmaya başlandığını belirterek emek ve katkı sunan İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliklerine muhtarlar adına teşekkür etti. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement