Güreş Organizasyon Komitesi Üyeleri İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Güreş Organizasyon Komitesi Üyeleri İftarda Buluştu

Güreş Organizasyon Komitesi Üyeleri İftarda Buluştu

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde olan Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesinde güreş organizasyon komitesi iftar yemeğinde bir araya geldi.

08.08.2012 11:56  Güncelleme: 12:04

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde bu yıl 24'üncüsü gerçekleştirilecek olan Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesinde güreş organizasyon komitesi iftar yemeğinde bir araya geldi.

Güreş organizasyon komitesi, 26 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan 24. Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesinde Korkuteli Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Korkuteli Recep Gürbüz Kapalı spor salonu önünde gerçekleştirilen iftar yemeğine Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, Belediye Başkanı Hasan Gökce,

İlçe Emniyet Müdürü Metin Demirbağ, Güreş Ağası Mehmet Tunç ve organizasyon komitesi üyeleri katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Hasan Gökce, Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin bir marka olduğunu belirterek, bölgenin tanıtımı için önemine değindi. Başkan Gökce, "Ata sporumuza hep birlikte sahip çıkacağız. 2009 yılına kadar geleneksel olarak devam eden ve belirli bir süre ara verilen Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin bu yıl 24'üncüsünü gerçekleştireceğiz. Güreş ağalığı ihalesinde Korkutelili iş adamı Mehmet Tunç, 45 bin TL ile güreş ağalığını almıştır" dedi.

Güreş Ağası Mehmet Tunç ise ata sporu yağlı güreşlerin gelişmesine, gelecek nesillere aktarılmasına maddi destek sağladığını söyledi. Konuşmanın ardından Tunç, ağalık çekini güreş organizasyon komitesi Başkanı ve Belediye Başkanı Hasan Gökce'ye teslim etti. Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan ise, Güreş Ağası Mehmet Tunç'a ağalık elbisesini takdim etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güreş Organizasyon Komitesi Üyeleri İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement