Güzel Köylü Dizi Setine Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Güzel Köylü Dizi Setine Yoğun İlgi

Güzel Köylü dizisinin bazı sahneleri Marmaris'te çekildi, dizi setine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

18.05.2015 16:02

Güzel Köylü dizisinin bazı sahneleri Marmaris'te çekildi, dizi setine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Muğla'nın Yatağan ilçesinin Bozöyük köyünde çekilen ve özel bir televizyon kanalında yayınlanan Güzel Köylü isimli dizinin son bölümünün bazı sahnelerine, gözde turizm merkezi Marmaris ev sahipliği yaptı.

Kardon Caddesi ve Anatolya Meydanı'ndaki sahnelerin çekimlerine set ekibi, saatler öncesinden hazırlanmaya başladı. Çekimler sırasında cadde kısa süreliğine trafiğe kapatıldı.

Hazırlıkların tamamlanmasının ardından, Berk Cankat'ın canlandırdığı dizinin başrol oyuncularından Cemal'in de yer aldığı bazı sahnelerin çekimi yapıldı.

Dizi setine vatandaşların yoğun ilgi göstermesi dikkati çekti. Set görevlileri, izleyicilere sık sık sessiz olmaları konusunda uyarıda bulunmak zorunda kaldı. Çekimlere verilen arada, hayranları dizi oyuncularından imza alıp fotoğraf çektirdi.

Dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bozöyük'ün dışında senaryo gereği zaman zaman Marmaris'te de çekimler yaptıklarını söyledi.

Marmaris'in doğal güzellikleriyle film ve diziler için çok güzel bir dekor oluşturduğunu ifade eden Doğan, ilçede birkaç gün daha çekimler yapılacağını kaydetti.

Doğan, diziye olan ilgiden memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Güzel Köylü Dizi Setine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement