Güzellik Rotasını Bodrum'a Çevirdi - Son Dakika
Yerel

Güzellik Rotasını Bodrum'a Çevirdi

Güzellik Rotasını Bodrum\'a Çevirdi

Bodrum da turizm için diyet ve estetik sektörünün ek kaynak oluşturması için çalışmalar başladı.

15.06.2016 15:01

Bodrum da turizm için diyet ve estetik sektörünün ek kaynak oluşturması için çalışmalar başladı. Estetik sektöründe ünlülerin popüler ismi Maya Estetik Kliniği kurucusu Dr. Nihat Dik, Bodrum da turizm sektörünün üst seviye tesisi Rixos Premium otel ile işbirliği içinde Bodrum'a önemli yatırımlarda bulundu.

İSTANBUL'DAN SONRA SADECE BODRUM DA

Şu ana kadar sadece İstanbul'da olan ameliyatsız liposuction olarakta bilinen soğuk lipoliz uygulaması da artık Bodrum'da hizmet vermeye başladı. Ünlülerin doktoru Nihat Dik, bu uygulamayı sadece tatil yapacak olanların değil aynı zamanda Bodrumlularında yararlanabileceği bütün bu hizmetlerin Maya Estetik tarafından verilmeye başladığını anlattı.

Tatile gidip dinlenmek, hem bedenen hem de ruhen rahatlamak herkesin istediği beklediği bir durumdur diyen doktor Dik, "Ancak artık sadece dinlenmek ile kalmayacak aynı zamanda 10 yaş birden gençleşebilecekler. "dedi.

ZAYIFLAMA AŞISI

Rixos Premium Bodrum, Maya Estetik kliniği ile yapılan anlaşma sonrasında ünlülerin doktoru Nihat Dik, tatilde güzelleşmek isteyenler ile Bodrum'da buluşmak istiyor. Rixos Preium Bodrum'dan yapılan açıklamaya göre; zayıflamadan, cilt bakımına, terleme tedavisinden, botoks'a pek çok hizmet sunuluyor. Şu ana kadar sadece İstanbul'da olan ameliyatsız liposuction olarakta bilinen soğuk lipoliz uygulaması da artık Bodrum'da. Sadece tatil yapacak olanların değil aynı zamanda Bodrumlularında yararlanabileceği bütün bu hizmetler Maya Estetik tarafından veriliyor olacak.

Soğuk lipoliz'in bir devrim olduğunu ifade eden Dr. Dik, sözlerini şöyle sürdürdü." cerrahi olmayan soğutma teknoloji prosedürü ile, yağ belirgin ölçüde uzaklaştırıyor. Belirli bölgelerinde yağ fazlalığı olan adaylar için uygun bir yöntem. Tipik bir uygulama 1-3 saat arasında değişiyor. Tedavi sonrası minimale yakın iyileşme süreci var. "

Soğuk lipolizin dışında aralarında zayıflama aşısının da yer aldığı birçok uygulama yapılabileceği alınan bilgiler arasında yer alıyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güzellik Rotasını Bodrum'a Çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement