Güzeloğlu'ndan Mersin Halkına Davet - Son Dakika
Yerel

Güzeloğlu'ndan Mersin Halkına Davet

Güzeloğlu\'ndan Mersin Halkına Davet

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kutlu Doğum Haftası kapsamında Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr.Mehmet Görmez'in katılımıyla Çarşamba akşamı gerçekleştirilecek etkinliğe tüm Mersinlileri davet etti.

16.04.2012 15:13

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kutlu Doğum Haftası kapsamında Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in katılımıyla Çarşamba akşamı gerçekleştirilecek etkinliğe tüm Mersinlileri davet etti.

Mersin İl Müftüsü Ali Melek, Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde ilçe müftüleri ile birlikte Vali Güzeloğlu'nu makamında ziyaret etti. İl Müftüsü Melek, 'Kutlu Doğum Haftası' kutlama programının yer aldığı davetiyeyi Güzeloğlu'na takdim ederek, etkinliklerle ilgili bilgi verdi.

'Kutlu Doğum Haftası' kapsamında Mersin'de anlamlı etkinlikler gerçekleştirileceğini belirten Vali Güzeloğlu da Hz. Muhammed'in dünyaya gelişinin kutlandığı 'Kutlu Doğum Haftası'nın bu yılki ana temasının 'Kardeşlik' olduğunu söyledi. Kutlamaların bugünden itibaren başlayacağını ve zirve programın 18 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirileceğini ifade eden Güzeloğlu, "Kutlu Doğum Haftası kapsamında tüm Türkiye'de olduğu gibi ilimizde de anlamlı etkinlikleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bunların en önemlisi 18 Nisan Çarşamba günü Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Görmez Hocamızın da katılacağı kucaklaşmadır. Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak olan etkinliğe, Peygamber Efendimizin bütün sevenlerini ve büyük peygamberin ümmeti olma şerefine nail olan tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi.

Hafta boyunca İl Müftülüğü tarafından peygamber sevgisinin ve HZ. Muhammed'in güzel ahlakının anlatılacağı etkinliklerin gerçekleştirileceğini kaydeden Güzeloğlu, "Kutlu Doğum Haftası kapsamında büyük çalışmalar yapan il ve ilçe müftülüklerimiz başta olmak üzere, gönüllü işadamlarımız ve buna katkı koyan çok ciddi kurumlarımız var. Onlara da teşekkür ediyoruz. Bu ortak çalışma Mersin adına çok özel ve güzel çabadır. Umut ediyorum, geçen yıldan daha fazla coşkuyu Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda yaşayacağız. 'Kutlu Doğum Haftası'nın kardeşlik temelinde tüm insanlık alemine, ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda İl Müftülüğü personeli tarafından Valilik çalışanlarına gül hediye edildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güzeloğlu'ndan Mersin Halkına Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement