Hak-İş Konfederasyonu Başkanı Mahmut Arslan Kayseri'ye Geliyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hak-İş Konfederasyonu Başkanı Mahmut Arslan Kayseri'ye Geliyor

Hak-İş Konfederasyonu Başkanı Mahmut Arslan Kayseri\'ye Geliyor
03.01.2014 11:34

Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Genel Başkanı Mahmut Arslan, yarın (Cumartesi) Kayseri'ye geliyor.

Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Genel Başkanı Mahmut Arslan, yarın (Cumartesi) Kayseri'ye geliyor.

Konfederasyon Başkanı Arslan'ın, Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesi tarafından Melikgazi Belediyesi Kültür Salonu'nda düzenlenecek programa katılacağı öğrenildi. Hizmet-iş Sendikası Kayseri Şubesi tarafından yapılan örgütlenme çalışmaları sonrasında yaklaşık 2 bin 250 taşeron işçinin kaydının yapıldığı öğrenilirken, Konfederasyon Başkanı Arslan ve Hizmet-İş Sendikası Genel Yönetim Kurulu üyelerinin tam kadro olarak Kayseri'de olması bekleniyor.

Arslan, burada üye kaydı yapılan taşeron işçilere hitap edecek ve sendikanın önemini anlatacak. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hak-İş Konfederasyonu Başkanı Mahmut Arslan Kayseri'ye Geliyor - Son Dakika


Advertisement