Hakkari Belediyesinden Okullara Spor Malzemesi Desteği - Son Dakika
Yerel

Hakkari Belediyesinden Okullara Spor Malzemesi Desteği

Hakkari Belediyesinden Okullara Spor Malzemesi Desteği

Hakkari Belediyesine kardeş belediye İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen spor malzemeleri, törenle okul yöneticilerine teslim edildi.

06.06.2017 20:15

Hakkari Belediyesine kardeş belediye İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen spor malzemeleri, törenle okul yöneticilerine teslim edildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hüseyin Çelik İmam Hatip Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen spor malzemelerin teslim törenine Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun ve okul yöneticileri katıldı. Törende konuşan Vali Toprak, malzemelerin getirilmesinde emeği olan Belediye Başkanı Cüneyt Epcim ve malzemeleri gönderen İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti. Vali Toprak, "Her şeyin en iyisine layık olan, enerjik, zeki, çalışkan Hakkarili gençlerimize İstanbul Büyükşehir Belediyemiz tarafından gönderilen basket potaları, masa tenisi masaları ve voleybol filelerini bugün törenle okul müdürlerine teslim ediyoruz. Öğrencilerimizle sohbet imkanı bulduk. Onların gözlerindeki sevinci gözlemledik. İmam Hatip Lisesi binamız Ankara'daki çoğu üniversite binalarından daha modern. Devletimizin bütün imkanlarını buraya seferber ederek öğrencilerimizi bu şekilde desteklemeleri bizlere moral veriyor. Bunun yanında da Hakkari Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyemizin kardeş belediye olmaları dolayısıyla desteklerini görüyoruz. Bu konuda büyük çaba sarf eden Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim ve yardımlarını esirgemeyen İstanbul Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından 40 adet masa tenisi masası, 40 adet basketbol potası ve 40 adet voleybol filesi teslim edildi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hakkari Belediyesinden Okullara Spor Malzemesi Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement