Hakkari'de nevruz coşkuyla kutlandı - Son Dakika
Yerel

Hakkari'de nevruz coşkuyla kutlandı

Hakkari'de nevruz coşkuyla kutlandı Emniyet Müdürü Pınar nevruza gelen çocuklara pamuk şeker dağıttı Halkların Demokratik Partisi Hakkari İl Örgütü tarafından düzenlenen 2022 Nevruzu büyük bir coşku ile kutlandı.

20.03.2022 18:17  Güncelleme: 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de nevruz coşkuyla kutlandı

Emniyet Müdürü Pınar nevruza gelen çocuklara pamuk şeker dağıttı

HAKKARİ - Halkların Demokratik Partisi Hakkari İl Örgütü tarafından düzenlenen 2022 Nevruzu büyük bir coşku ile kutlandı.

Tekser Mahallesindeki eski otogarda yapılan nevruz kutlamasına; HDP Hakkari Milletvekili Sait Dede, görevden alınan Van Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Avcı ve Hakkari Belediye Eşbaşkanı Cihan Karaman, HDP İl Eşbaşkanları Lokman Özdemir ve Hümeyra Armut, KESK, DİSK, İHD, ÖHD Hakkari temsilcileri, kentin kanaat önderleri, HDP il ilçe yöneticileri ve binlerce vatandaş katıldı.

Nevruz alanına gelen Hakkari İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar ve beraberindeki emniyet müdür yardımcıları, vatandaşlarla sohbet ederek nevruz bayramını kutladı. Çocukları kucaklayarak seven Müdür Pınar, onlara pamuk şeker dağıttı. Sevinçleri gözlerinde okunan çocuklar ise Müdür Pınar ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Nevruz ateşinin yakılmasının ardından binlerce kişi canlı müzik eşliğinde halay çekip eğlendi.

Hakkari\'de nevruz coşkuyla kutlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hakkari'de nevruz coşkuyla kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement