Hakkari'de Şehitler İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Hakkari'de Şehitler İçin Tören Düzenlendi

Hakkari'de şehitler için tören düzenlendiHAKKARİ - Hakkari'nin Çukura ilçesi Güven dağı üs bölgesinde terör örgütü mensuplarınca yapılan füze saldırısı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Güngör ile Osmaniye nüfusuna kayıtlı iş makinesi operatörü sivil işçi Ali Çam için Hakkari'de...

10.10.2018 00:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de şehitler için tören düzenlendi

HAKKARİ - Hakkari'nin Çukura ilçesi Güven dağı üs bölgesinde terör örgütü mensuplarınca yapılan füze saldırısı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Güngör ile Osmaniye nüfusuna kayıtlı iş makinesi operatörü sivil işçi Ali Çam için Hakkari'de tören düzenlendi.

09 Ekim 2018 günü Hakkari'nin Çukura ilçesi Güven dağı üs bölgesinde terör örgütü mensuplarınca yapıla füze saldırısı sonucu şehit olan Kırıkkale/ Keskin nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Emre Güngör ile Osmaniye doğumlu iş makinesi operatörü sivil işçi Ali Çam için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nda tören düzelendi.

Törene Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muammer Alper, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, Adalet Komisyonu Başkanı Semih Doğan, Vali Yardımcısı İdris Koç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, polis ve askeri personel katıldı.

Saygı duruşu ile birlikte şehit Emre Güngör ve iş makinesi operatörü işçi Ali Çam'ın

naaşı tören alanına getirilerek özgeçmişi okundu.

Yapılan duanın ardından şehitlerin naaşı helikopterle Yüksekova İlçesi'ne buradan da uçakla memleketlerine uğurlandı.

Hakkari\'de Şehitler İçin Tören Düzenlendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hakkari'de Şehitler İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement