Hakkarigücü Bayan Futbol Takımı Kar Altında Antrenman Yaptı - Son Dakika
Yerel

Hakkarigücü Bayan Futbol Takımı Kar Altında Antrenman Yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2.Ligi Doğu Grubunda mücadele eden Hakkarigücü Bayan Futbol Takımı, soğuk havaya rağmen karla kaplı sahada antrenman yaparak maçlara hazırlanıyor.

13.01.2012 18:20

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi Doğu Grubunda mücadele eden Hakkarigücü Bayan Futbol Takımı, soğuk havaya rağmen karla kaplı sahada antrenman yaparak maçlara hazırlanıyor.

Şehir stadyumunda teknik direktör Tahir Temel ve antrenör oyuncu Cemile Timur, nezaretinde antrenman yapan oyuncular, kendi saha ve seyircileri önünde Ağrı Bayan Futbol Takımı ile oynayacakları müsabakaya hazırlanıyor. Soğuk havaya rağmen karla kaplı sahada top koşturan ve çift kale maç yapan oyuncular, zor şartlar altında da olsa maçlarına en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyor.

Timur, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda Ardahan Bayan Futbol Takımı'nı 13-0 gibi farklı bir skorla yendiklerini anımsatarak, şöyle konuştu:

" Ardahan'daki saha şartları da kötüydü. Buzlu bir zeminde oynadık. Buna rağmen iyi bir skor elde ettik. Bayan futbol takımı olarak moral ve motivasyon bakımından iyi bir yoldayız. 22 Ocakta Ağrı Bayan Futbol Takımı buraya geliyor. Bizde ev sahibi olarak onları konuk edeceğiz. Skor konusunda birşey söylemek yanlış olur, ancak bu maçımızı da kazanmak istiyoruz. Saha şartları kötü, ancak biz artık buna alıştık diyebiliriz. Çünkü daha öncede biz bu zeminde top oynadık ve antrenman yaptık. Kar yağışından sonra sahada ilk antrenman yapan bizim takım oldu. Sahayı antrenmana biz açtık, buda büyük bir başarı diye düşünüyorum."

- HAKKARİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hakkarigücü Bayan Futbol Takımı Kar Altında Antrenman Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement