Haliliye Belediyesi'nden Kadınlara Okuma Yazma Kursu - Son Dakika
Yerel

Haliliye Belediyesi'nden Kadınlara Okuma Yazma Kursu

Haliliye Belediyesi\'nden Kadınlara Okuma Yazma Kursu

Haliliye Belediyesi, Millet Evleri ve Kadın Destek Merkezlerinde açtığı okuma yazma kurslarına katılan kadınlara sertifikalarını verdi. Başarılı olan kadınlar Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalarını Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın eşi Fethiye Canpolat tarafından aldılar.

13.05.2023 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haliliye Belediyesi tarafından açılan okuma yazma kursuna katılan ve kursu başarılı bir şekilde bitiren kadınlara sertifikaları verildi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından Millet Evleri ve Kadın Destek Merkezlerinde açılan kurslarda kadınlara eğitimler veriliyor. Bu çerçevede Süleymaniye Millet Evinde okuma yazma kursuna katılan ve kursu başarılı bir şekilde bitiren kadınlara, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaları Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın eşi Fethiye Canpolat tarafından verildi. Anneler Günü çerçevesinde kursiyer kadınlara çeşitli hediyeler taktim edildi.

Okuma yazma kursuna katılan kadınlar eğitimlerden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a teşekkür ettiler. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Haliliye Belediyesi'nden Kadınlara Okuma Yazma Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement