Halk Oyunu Ekibinden Rektör Yılmaz'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Halk Oyunu Ekibinden Rektör Yılmaz'a Ziyaret

Halk Oyunu Ekibinden Rektör Yılmaz\'a Ziyaret

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun 31 Mart-3 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlemiş olduğu “Halk Dansları ve Şenliği” programında artistik dalında birinci olan Iğdır Üniversitesi Halk Oyunları Ekibi, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’ı ziyaret etti.

07.04.2016 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun 31 Mart-3 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlemiş olduğu "Halk Dansları ve Şenliği" programında artistik dalında birinci olan Iğdır Üniversitesi Halk Oyunları Ekibi, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz'ı ziyaret etti.

"Halk Dansları ve Şenliği" programında büyük bir başarı göstererek dereceye giren ekibin kendisini ziyaret etmesinden dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Yılmaz, Iğdır Üniversitesi'ni en iyi şekilde temsil edip büyük bir başarı elden eden halk oyunu ekibini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Halk Oyunu Ekibi Antrenörü Zafer Çiftçi, kendilerine göstermiş olduğu desteklerden dolayı öğrencileri adına Rektör Prof. Dr. Yılmaz'a teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Rektör Yılmaz, halk oyunu ekibinin üyelerine birer hediye vererek, 27-30 Nisan tarihleri arasında Antalya'da yapılacak olan büyük finalde başarılar diledi. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Halk Oyunu Ekibinden Rektör Yılmaz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement