"Halkın Ucuz ve Kaliteli Ekmek Yemesini Sağlayacağız" - Son Dakika
Son Dakika Logo

"Halkın Ucuz ve Kaliteli Ekmek Yemesini Sağlayacağız"

28.09.2012 15:00  Güncelleme: 14:56

Mudurnu Belediye Başkanı, "Kurban bayramı öncesinde belediye olarak halk ekmek fırınını açarak, halkın ucuz ve kaliteli ekme yemesini sağlayacağız" dedi.

Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, "Kurban bayramı öncesinde belediye olarak halk ekmek fırınını açarak, halkın ucuz ve kaliteli ekme yemesini sağlayacağız" dedi.

İnegöl, AA muhabirine, 2004 yılında pazar yerinde bulunan ekmek fırınlarının tek elde toplandığını, bu nedenden dolayı ekmek fiyatlarının arttığını ifade etti.

Birçok yerde 300 gram ekmeğin 50 kuruştan satıldığını, Mudurnu'da ise 1 liradan satıldığını ifade eden İnegöl, "Bununla ilgili ilçedeki fırın işletmecileri ile 2009 yılı Kasım ayında bir araya geldik. Burada ekmeğin pahalı olduğunu, vatandaşların pahalı ekmek yediğini söyledik. Ekmek fiyatının düşürülmesi gerektiğini kaydettik. Görüşmelerin ardından 300 gram ekmek 50 kuruştan satılmaya başlandı" şeklinde konuştu.

İnegöl, ekmeğe yapılan zamların önüne geçmek için belediyenin fırın açacağını ifade ederek, "Kurban bayramı öncesinde belediye olarak halk ekmek fırınını açarak, halkın ucuz ve kaliteli ekme yemesini sağlayacağız" diye konuştu.

Muhabir: İlhami Çetin/ Emin Gürbüz

Yayıncı: Murat Paksoy - BOLU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Halkın Ucuz ve Kaliteli Ekmek Yemesini Sağlayacağız' - Son Dakika


Advertisement