Hani Kaymakamı Sarı'dan Yılın Doktoruna Başarı Belgesi - Son Dakika
Yerel

Hani Kaymakamı Sarı'dan Yılın Doktoruna Başarı Belgesi

Hani Kaymakamı Sarı\'dan Yılın Doktoruna Başarı Belgesi

Diyarbakır’da yılın doktoru seçilen Hani Devlet Hastanesi'nde görevli Dr. Ahmet Kan, Kaymakam Hidayet Sarı tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

25.03.2014 13:19

Diyarbakır'da yılın doktoru seçilen Hani Devlet Hastanesi'nde görevli Dr. Ahmet Kan, Kaymakam Hidayet Sarı tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Kaymakamlık makamında yapılan mini törende kısa bir konuşma yapan Hani İlçe Kaymakamı Hidayet Sarı, Diyarbakır genelinde yılın doktoru ödülüne layık görülen çocuk hastalıkları uzmanı Dr. Ahmet Kan'ın, hem kendisini hem de tüm ilçe halkını mutlu ettiğini söyledi. Kaymakam Sarı, "Kan, yaklaşık 2 yıldan beri Hani ilçemizde görev yapmaktadır. Gerek hastalara karşı olan yaklaşımı gerek sağlık personeli ve çalışma arkadaşlarına karşı tutumu nedeniyle vatandaşlarımızın takdir ve beğenisini kazanmış bir meslektaşımızdır. Diyarbakır il ve ilçeleri arasında yılın doktoru ödülünü Hani Devlet Hastanesi'nde görev yapan bir doktorun layık görülmesinin başta ilçe Kaymakamı olarak beni sonrada halkımızı son derece mutlu etmiştir" dedi.

Dr. Kan ise halka hizmet etmenin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Sarı, Dr. Kan'a başarı belgesini verdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hani Kaymakamı Sarı'dan Yılın Doktoruna Başarı Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement