Hastanede, Engelli ve Yaşlılar İçin Yardım Çağrı Butonu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hastanede, Engelli ve Yaşlılar İçin Yardım Çağrı Butonu

10.06.2015 11:52

Siirt Devlet Hastanesinde, engelli, yaşlı ve hamileler için yardım çağrı butonu kuruldu Siirt Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından yapılan açıklamada, tedavi olmak için Siirt Devlet Hastanesine gelen engelli hastaların, hastane giriş noktalarına yerleştirilen, engelli, yaşlı ve hamileler için yardım çağrı butonuna basarak yardım talebinde bulunabileceği kaydedildi.

Siirt Devlet Hastanesinde, engelli, yaşlı ve hamileler için yardım çağrı butonu kuruldu

Siirt Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından yapılan açıklamada, tedavi olmak için Siirt Devlet Hastanesine gelen engelli hastaların, hastane giriş noktalarına yerleştirilen, engelli, yaşlı ve hamileler için yardım çağrı butonuna basarak yardım talebinde bulunabileceği kaydedildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Siirt Devlet Hastanesine tedavi olmak için gelen engelli hastalar hastanemiz giriş noktalarına ulaştıklarında, bu bölümlere yerleştirdiğimiz Engelli, Yaşlı ve Hamileler için Yardım Çağrı Butonuna basarak yardım talebinde bulunabileceklerdir. Butona basıldıktan sonra görevli bir personel kendilerine hastane içerisinde hizmet almak istediği noktaya kadar eşlik edecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hastanede, Engelli ve Yaşlılar İçin Yardım Çağrı Butonu - Son Dakika


Advertisement