Hatay'da 55 yaşındaki Malik amca 156 saat sonra enkazdan kurtarıldı - Son Dakika
Yerel

Hatay'da 55 yaşındaki Malik amca 156 saat sonra enkazdan kurtarıldı

Hatay\'da 55 yaşındaki Malik amca 156 saat sonra enkazdan kurtarıldı

Hatay'da çöken 6 katlı binanın enkazında kalan 55 yaşındaki Malik amca, 156 saat sonra sağ olarak çıkarıldı.

12.02.2023 16:28  Güncelleme: 16:35

Hatay'da çöken 6 katlı binanın enkazında kalan 55 yaşındaki Malik amca, 156 saat sonra sağ olarak çıkarıldı.

Antakya ilçesinde bulunan apartmanda yaşayan Malik amca, 4 saatlik kurtarma çalışmasının ardından jandarma, Kayseri 1. Komando Tugayı ve Çin'den gelen arama ve kurtarma ekipleri tarafından depremden 156 saat sonra kurtarıldı. Ekipler, yerle bir olan 6 katlı apartmanda adeta zamanla yarıştı. Malik amca, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalesinin ardından hastaneye götürüldü.

Öte yandan arama kurtarma ekiplerinin, çalışmaları sırasında bir evin enkazında gördüğü Kur'an-ı Kerime hassasiyeti kameralara yansıdı. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hatay'da 55 yaşındaki Malik amca 156 saat sonra enkazdan kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement