Havza Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi Görüşmesi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Havza Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi Görüşmesi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Samsun'un Havza ilçe Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında 2012 toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin başladığı bildirildi.

Samsun'un Havza ilçe Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında 2012 toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin başladığı bildirildi.

Belediye hizmet binasında yapılan görüşmelerin ardından açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, sendikayla toplu iş sözleşmesinin önümüzdeki hafta içinde imzalanacağını söyledi.

Belediye-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı İlyas Yiğit ise, amaçlarının işverenleri zor durumda bırakmak olmadığını belirterek, "Bizlerin amacı iş yerlerini zorda bırakmadan işçilerimizin de sosyal haklarının kazanımı bağlamında çalışmaktır. İnanıyorum ki Havza Belediyesi ile daha önceki dönemlerde olduğu gibi sorunsuz bir şekilde toplu iş sözleşmemizi imzalayacağız" şeklinde konuştu.

- SAMSUN

Kaynak: AA