Havza Tso'ya Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

Havza Tso'ya Ziyaretler

Havza Tso\'ya Ziyaretler

Seçimler sonrası yönetimi değişen Havza Ticaret ve Sanayi Odasına tebrik ziyaretleri devam ediyor.

08.07.2013 15:27

Seçimler sonrası yönetimi değişen Havza Ticaret ve Sanayi Odasına tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Ziyaretler kapsamında Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar'ı, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, OMÜ Havza Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Arif Gönülol ve okul sekreteri Rasim Aydın ile Havza Ziraat Odası Başkanı Fahri Şahin ziyaret etti.

Ziyarette Havza TSO Başkan Yardımcısı Aydın Kaya ve Sayman Üye Yakup Akekin de hazır bulundu.

Misafirlerini makam odasında ağırlayan Acar, ziyaretlerinden ötürü herkese teşekkür ederek, "Ziyaretiniz beni ve yönetim kurulu arkadaşlarımızı onure etti. Öncelikli hedefimiz ilçemizin kalınmasıdır bunun için kısa, orta ve uzun vadede belirleyeceğimiz hedefler doğrultusunda, çalışmalarımızı şekillendireceğiz. Ziyaretlerinizden ötürü şahsım ve yönetimim adına teşekkür ederim" dedi.

Havza Ziraat Odası Başkanı Fahri Şahin sivil toplum kuruluşlarının ilçe için önemli olduğuna değinerek; " Hepimiz Havzamız için çalışmaktayız. Havza için sivil toplum kuruluşları olarak ortak hareket etmemiz lazım. Bu konuda üzerimize düşeni yapmaktan kaçınmayacağız" diye konuştu.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Acar'a ve yönetimine görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Ticaret ve Sanayi Odasına yeni seçilen yönetiminizi kutluyorum, bundan sonraki süreçte ilçemizin ticaret ve sanayi alanında kalkınması için yapılabilecek her konuda yardımcı olmaya çalışacağız. Yeni görevinizde başarılar dilerim" dedi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Havza Tso'ya Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement