Haymeana Caddesi Asfalt Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Haymeana Caddesi Asfalt Bekliyor

Haymeana Caddesi Asfalt Bekliyor

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde geçtiğimiz ay içerisinde ilçe genelinde asfalt çalışması yapılmasına rağmen, Altıntaş-Aslanapa kavşağına bağlanan Haymeana Caddesi'ne asfalt atılmaması tepki çekiyor.

21.01.2014 15:34

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde geçtiğimiz ay içerisinde ilçe genelinde asfalt çalışması yapılmasına rağmen, Altıntaş-Aslanapa kavşağına bağlanan Haymeana Caddesi'ne asfalt atılmaması tepki çekiyor.

Aralık ayı içersinde ilçe genelinde yapılan asfalt çalışması vatandaşı memnun ederken Altıntaş-Aslanapa kavşağına bağlanan Haymeana caddesinin asfaltlanmaması mahalle sakinleri tepkisine neden oldu. Cadde sakinlerinden Ahmet Özbay, Altıntaş trafiğinin yükünü omuzladığını belirterek, siyasi çekişmeler nedeniyle caddenin asfaltlanamadığını söyledi. Özbay, "Siyasi çekişmeler nedeniyle bu cadde asfaltlanması Altıntaş'ın kaybıdır. Gelişmeye en müsait yer olan anayol üzerindeki bu cadde üzerinde daha çok işyerlerinin açılacağını tahmin ediyorum yetkililerden cadde halkı olarak konu ile ilgili çözüm bekliyoruz." İfadelerini kullandı. (HD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Haymeana Caddesi Asfalt Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement