Hayvan Koruma Derneği'nden Acar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Hayvan Koruma Derneği'nden Acar'a Ziyaret

Hayvan Koruma Derneği\'nden Acar\'a Ziyaret

Aksaray Hayvan Hakları Koruma Derneği Başkanı Mehriban Doğan ve Genel Sekreter Cemal Doğan Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar’ı makamında ziyaret etti.

11.04.2015 14:11

Aksaray Hayvan Hakları Koruma Derneği Başkanı Mehriban Doğan ve Genel Sekreter Cemal Doğan Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette yaptıkları çalışmalardan bahseden Başkan Mehriban Doğan, Aksaray'da tüm vatandaşlara hayvan sevgisini aşılamak istediklerini belirterek, hayvanların özgürlüğü, sahiplenilmesi alanında ciddi çalışmalar yaptıklarını söyledi. Hayvanların da bir canlı olduğunu ifadeden Başkan Doğan, onların da sahipsiz kalmaması gerektiğini, onlarında şefkate, ilgiye ve sevgiye ihtiyacı olduğunu belirterek, yaptıkları çalışmalarda vatandaşlarla el ele olacaklarını söyledi.

Cemiyet Başkanı Celil Acar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek olarak çok önemli ve ciddi bir görev yaptıklarını söyledi. Hayvan haklarının savunulması kapsamında bu tür faaliyetlerin ciddi önem taşıdığını belirten Başkan Acar, emeklerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayvan Koruma Derneği'nden Acar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement