Aydın Hayvanları Koruma Derneği düzenlediği kermeste hem hayvanlara destek oldu, hem de kermesten alışveriş yapan vatandaşlara suluk dağıttı.
Derneklerinin üçüncü yılında ikinci kermesi düzenlediğini ifade eden Aydın Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Şenay Tekinbaş, "Hayvanları sahiplendirmek, sokak hayvanlarına destek olmak için böyle bir etkinlik düzenledik. Kermesten elde edeceğimiz geliri sokak hayvanlarının bakımı ve hasta hayvanların tedavisi için kullanacağız" dedi.
Kermesten alış veriş yapan hayvanseverlere suluk dağıttıklarını belirten Tekinbaş, "Yaz aylarında insanlar gibi hayvanlarda sıvı sıkıntısı yaşıyor. 3 gün susuz kalan sokak hayvanları ölüyor. Bu konuda vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyoruz. Evlerinin önüne bir kap su koymaları belki bir canlının hayatını kurtaracak" diye konuştu.
Kermese ilginin yoğun olduğu gözlendi. - AYDIN
Son Dakika › Yerel › Hayvanları Koruma Derneği'nden Örnek Kermes - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?