Hekimhan SYDV'den 312 Kişiye Yardım - Son Dakika
Yerel

Hekimhan SYDV'den 312 Kişiye Yardım

Hekimhan SYDV\'den 312 Kişiye Yardım

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü, 312 vatandaşa çeşitli yardımlarda bulundu.

20.05.2014 14:31  Güncelleme: 14:32

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürlüğü, 312 vatandaşa çeşitli yardımlarda bulundu.

Hekimhan Kaymakamı Mesut Çoban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, SYDV bünyesinde, genel sağlık sigortası, eşi vefat etmiş kadınlara yönelik maaş, muhtaç asker ailesi yardımı, yaşlı aylığı, engelli maaşı, engelli yakını aylığı, gelir tespiti gibi hizmetlerin yanı sıra ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik diğer hizmetleri de devam ettirdiklerini söyledi.

Çoban, 307 vatandaşa 250'şer liralık gıda, 5 kişiye de barınma yardımında bulunduklarını ifade ederek, "SYDV Mütevelli Heyeti, kayısının da zarar gördüğü bu zamanda mağdur durumdaki 307 kişiye nakdi yardım yapılması kararı aldı. Yardımın yerinde olduğu düşüncesindeyim. Azda olsa vatandaşlar ihtiyaçlarını giderirler" diye konuştu.

Ayni ve nakdi yardımların yanı sıra SYDV'nin diğer asli görevlerini de başarıyla yerine getirdiğini belirten Çoban, özellikle iş kurma, meslek edindirme ve maddi durumu olmayan vatandaşlara mesleklerini icra edebilmeleri içinde gerekli desteğin verildiğini kaydetti. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hekimhan SYDV'den 312 Kişiye Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement