Bolu Dağı'ndaki Resim Sergisine Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Bolu Dağı'ndaki Resim Sergisine Büyük İlgi

Bolu Dağı\'ndaki Resim Sergisine Büyük İlgi

Bolu Vali Yardımcısı Özeroğlu, Highway Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde AtölyeSAK Sanat Grubu üyelerinin resim sergisini açtı.

18.09.2013 15:42  Güncelleme: 16:12

Bolu Dağı'nda bulunan Highway Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde 'AtölyeSAK Sanat Grubu' üyelerinin resim sergisi açılışı yapıldı.

Highway Outlet Alışveriş Merkezi, yeni bir sergiye daha ev sahipliği yaptı. AtölyeSAK Sanat Grubu üyelerinin Highway'de açtıkları sergiye sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Sergi açılışına Bolu Vali Yardımcısı Necdet Özeroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Highway Outlet Genel Müdürü Hasan Umur ve kalabalık bir davetli gurubu katıldı. Resim çalışmalarını atölyeSAK bünyesinde sürdüren ve Ressam Şenol Sak'ın önderlik ettiği grup üyelerinin, çoğunluğu yağlıboya ve suluboya tekniğinde ürettiği sergide 42 adet eser yer aldı. Sergi öncesi grup üyeleri adına bir konuşma yapan Burçin Muratoğlu, "AtölyeSAK Sanat Grubu üyeleri olarak uzun yıllardan beridir çalışmalarımızı bir arada, değerli hocamız Şenol Sak önderliğinde sürdürmekteyiz. Önceki yıllarda BSM'de yer alan atölyemizi, şimdilerde daha ferah olan yeni atölyemize taşıdık. Haftanın belli günleri bir araya gelerek zamanımızı, emeklerimizi bu güzel uğraş ile değerlendiriyoruz. Her yaş ve meslek grubundan atölye üyemizin yer aldığı bu sergide, çoğunu son bir yılda ürettiğimiz yağlıboya ve suluboya 42 adet eser yer alıyor. Ayrıca, bu sergide her türlü desteğini bizden esirgemeyen Highway Outlet Alışveriş Merkezine de teşekkür ederiz" dedi.

Vali Yardımcısı Necdet Özeroğlu da yaptığı konuşmada, sergide yer alan 19 sanatçının resim sanatı konusunda çalışmalar yapmak üzere bir araya gelerek bu sergiyi ortaya çıkarmalarından dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından sergi kurdelesi kesildi ve eser sahipleri, sergiyi gezen protokol üyeleri ile davetlilere eserleri hakkında bilgiler verdiler. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolu Dağı'ndaki Resim Sergisine Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement