Hilal-der 'Den Muhtaç Kişilere ve Eğitim Yararına Kermes - Son Dakika
Yerel

Hilal-der 'Den Muhtaç Kişilere ve Eğitim Yararına Kermes

Hilal-der \'Den Muhtaç Kişilere ve Eğitim Yararına Kermes

Kayseri’de Hilal Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Çevre Derneği ( HİLAL-DER ) yardıma muhtaç aileler için ve eğitim yararına kermes düzenledi.

17.05.2016 15:13

Kayseri'de Hilal Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Çevre Derneği ( HİLAL-DER ) yardıma muhtaç aileler için ve eğitim yararına kermes düzenledi.

Abdülhamit Bayırbaşı Hocanın yaptığı dua ile açılan Hilal Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Çevre Derneği ( Hilal-Der ) kermesine Kayseri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Kaldırımcı Müsiad Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Özen ve Hilal-der Derneği Başkanı İbrahim Avcı çok sayıda vatandaş katılırken Kayserili ev hanımlarının emek vererek hazırladıkları el işi ile yemekler muhtaç kişilere eğitim faaliyetlerine yetim yoksul aileler yararına satıldı.

Kermes hakkında bilgi veren Hilal-Der Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Avcı, "Hilal Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Çevre Derneği olarak hem eğitim hem yardıma muhtaç ve sosyal faaliyetlere katkı sunmak amacıyla derneğimiz üyesi ve gönüllüsü olan hanımların el işleri, yaptıkları yiyecek ve örgü malzemeleriyle açmış olduğumuz kermesimiz bugün itibariyle başlamıştır. 10 gün sürecek olan kermesimiz tüm hayırsever Kayserili hemşerilerimizi bekliyoruz" dedi.

Avcı, "El emeği göz nuru olan hanımlarımızın gayretleriyle olan kermesimizde elde edilecek gelirlerin yine Kayseri'de eğitim yoksul aile ve sosyal amaçlı kullanmayı düşünüyoruz kermesimiz Hastane Caddesinde ay sonuna kadar devam edecektir şeklinde konuştu." diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hilal-der 'Den Muhtaç Kişilere ve Eğitim Yararına Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement