Hisarcık Atatürk İlkokulu'nda Bilgi Yarışması - Son Dakika
Yerel

Hisarcık Atatürk İlkokulu'nda Bilgi Yarışması

Hisarcık Atatürk İlkokulu\'nda Bilgi Yarışması

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Atatürk ilköğretim okulunda 8.Sınıf A, B ve C şubesi öğrencileri arasında bilgi yarışması düzenlendi.

26.04.2013 11:26

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Atatürk ilköğretim okulunda 8. Sınıf A, B ve C şubesi öğrencileri arasında bilgi yarışması düzenlendi.

Bilgi yarışmasını SBS'ye hazırlık ve öğrencilerin ders motivasyonlarını arttırmak amacıyla düzenlediklerini ifade eden Atatürk ilköğretim okulu Müdürü Cemil Işık, "Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri arasında yapılan bilgi yarışmasına sadece başarılı öğrenciler değil, diğer öğrencilerinde kendi sınıflarını temsil noktasında yetiştirmek ve geliştirmek amacıyla öğrenciler kura sonucu seçilmişlerdir. Yarışmada öğrencilere Matematik, Türkçe, Sosyal bilgiler, Fen ve Teknoloji, İngilizce, Genel kültür ve Din Kültür dallarında 20 soru soruldu. 3'erli 6 grubun yarıştığı ve büyük bir heyecan içerisinde geçen yarışma sonunda şubeler birbirine yakın puanlar aldılar. Tüm şube öğrencilerini tebrik ediyorum" diye konuştu.

Belediye Düğün Salonunda yapılan yarışma sonunda 55 puanla 6. Grup birinci olurken, ikincilik için 50 puan alan 1 ve 4.guruplara sorulan yedek sorular sonunda 55 puanla 4.grup ikinci ve 50 puanla 1.Grup üçüncü oldu.

Yarışma sonunda dereceye giren şube öğrencilerine Müdür Yardımcısı Pelin Solak, Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Özdoğan, Matematik Öğretmeni Esra Kahya, İngilizce Öğretmeni Gülşah Tanık ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ömer Kızılkaya tarafından katılım belgesi ve çeşitli hediyeler verildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık Atatürk İlkokulu'nda Bilgi Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement