Hisarcık'ta İzci Öğrencilere Yıldız Takma ve And İçme Töreni - Son Dakika
Yerel

Hisarcık'ta İzci Öğrencilere Yıldız Takma ve And İçme Töreni

Hisarcık\'ta İzci Öğrencilere Yıldız Takma ve And İçme Töreni

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Atatürk İlkokulu’nun minik izci öğrencileri için yıldız takma ve ant içme töreni düzenlendi.

03.01.2014 13:34

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Atatürk İlkokulu'nun minik izci öğrencileri için yıldız takma ve ant içme töreni düzenlendi.

23 minik öğrencinin izciliğin yıldızları olduğunu resmileştirmek için Atatürk İlkokulu Toplantı Salonunda öğrenci velilerinin de katılımıyla yıldız takma ve and içme töreni düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İzci Lideri Sınıf Öğretmeni Yusuf İzzettin Kelek nezaretinde minik izciler toplu olarak izci türesini okudular. Öğrencilerin okudukları şiirlerden sonra 23 izci öğrenci şapka ve fularlarını Türk Bayrağı bulunan masanın üstüne koyarak toplu halde izci andı içtiler. Ant içme törenini takiben İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Atatürk İlkokulu Müdürü Cemil Işık, Müdür Yardımcıları Halil İbrahim Özdoğan ve Pelin Solak tarafından İzci Ünitesinde bulunan sarı, yeşil, mavi ve kırmızı öbek 23 öğrenciye yıldız takıldı. Törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci," Bu güzel program için okul idarecilerini, izci lideri öğretmenimizi, öğrenci ve velilerimizi kutluyorum. Atatürk İlkokulumuz adeta bir proje laboratuarına döndü. Hakikaten okul müdürümüz başta olmak üzere müdür yardımcılarımız, öğretmenlerimiz çocuklarımıza ne faydalıysa onu yapmak üzere her alanda bir proje geliştirerek dolu dolu bir eğitim ve öğretim yılı yaşatıyorlar. Bu bakımdan ben sizlerin huzurunda kendilerini kutluyorum. Görüyorum ki velilerin tamamına yakını bu etkinliğe katılmış. Tabi ki siz velilerinde katkısı bizim için çok önemli. Bu da ayrıca bizi sevindiriyor. Sizlere de çok teşekkür ediyorum. İzciliğin özü milli ve manevi değerlerine bağlı, doğru, dürüst gençler yetiştirmek. Böyle bir çalışmanın yapılmış olması bir gurur vesilesi. Ben bu çalışmayı yapan öğretmenimizi ve katılan öğrencilerimizi de tebrik ediyorum." diye konuştu.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Sınıf Öğretmeni izci Lideri Yusuf İzzettin Kelek, "Yavrukurt Ünitemiz ile birlikte yürüttüğümüz faaliyetlerde belirli hedefleri yerine getirdiklerinden dolayı izcilerimize yıldız takıp ve ant içirdik. Böylece 23 minik öğrencimizin izciliğin yıldızları olduğunu resmileşmiş oldu." dedi.

Tören sonunda öğrenci velilerinin evlerinde hazırladıkları pasta ve börekler hep birlikte tüketildi.(MU-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık'ta İzci Öğrencilere Yıldız Takma ve And İçme Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement