Hitit Üniversitesi Aktif Yaşam Kulübü Başkanı Semih Kızıldağ, " Çorum'un tüm sorunları veya Çorum'a yapabileceğimiz her destek bizi mutlu ediyor" dedi.
Kızıldağ, kulüp faaliyetleri ile ilgili yaptığı açıklamada, 2011-2012 bahar döneminde "Bu hasreti beraber bitirelim" sloganı ile başlatılan kampanya ile 2 okula kitap desteğinde bulunulduğunu hatırlattı.
Kulübün bu yıl ise aynı kampanyaya "Neden olmasın" sloganı ile devam edileceğini ifade eden Kızıldağ, "Geçen sene istediğimiz hedefe ulaştık, umarım bu sene büyüttüğümüz hedefimiz ile daha çok okula ulaşma fırsatı buluruz. Aktif Yaşam Kulübü olarak Çorum'un tüm sorunları veya Çorum'a yapabileceğimiz her destek bizi mutlu ediyor. Bu kampanyaya Çorum halkından da destek gelirse 5-6 okula kitap desteği sağlarız."
Kızıldağ, projeye destek vermek isteyenlerin 'www.aktifyasam.net16.net' detaylı bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi.
Yayıncı: İsmail Çimen - ÇORUM
Son Dakika › Yerel › Hitit Üniversitesi Aktif Yaşam Kulübü Başkanı Kızıldağ Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.