Horasan'da "Güvenlik Danışma Kurulu" Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Horasan'da "Güvenlik Danışma Kurulu" Toplantısı Yapıldı

28.03.2012 15:00

Horasan ilçesinde "Güvenlik Danışma Kurulu" toplantısı yapıldı.

Horasan ilçesinde "Güvenlik Danışma Kurulu" toplantısı yapıldı.

Horasan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, toplantının amacı hakkında katılımcılara slayt gösterimiyle bilgiler verildi.

Çınar, burada yaptığı konuşmada, ilçenin sorunlarını ve çözümleri hakkında fikir alışverişinde bulunmak üzere düzenlenen toplantının önemine değinerek,

"İlçemizi geliştirmek için herkes üzerine düşen görevi birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirecektir. Bu tür toplantılarda ilçemiz için büyük önem taşıyor" dedi.

Kaymakamlık toplantı salonunda, Kaymakam Emre Çınar başkanlığındaki yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Abdulhatem Bastem, İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Çapkın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Demir, Sağlık Grup Başkanı Serdal Fırıncı, Horasan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yüksel Özdemir ile mahalle muhtarları katıldı.

- ERZURUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Horasan'da 'Güvenlik Danışma Kurulu' Toplantısı Yapıldı - Son Dakika


Advertisement