Hoşgörü ve Farklılıkları Kabullenme" Münazarası Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Hoşgörü ve Farklılıkları Kabullenme" Münazarası Yapıldı

Hoşgörü ve Farklılıkları Kabullenme" Münazarası Yapıldı

Malatya Kuluncak İlçesi Sofular Orta Okulu’nda, Malatya Değerler Eğitimi Projesi (kapsamında “Hoşgörü ve Farklılıkları Kabullenme” adı altında öğrenci ve öğretmenlerin katılımı ile çeşitli etkinlikler yapılıyor.

10.04.2014 12:27

Malatya Kuluncak İlçesi Sofular Orta Okulu'nda, Malatya Değerler Eğitimi Projesi (kapsamında "Hoşgörü ve Farklılıkları Kabullenme" adı altında öğrenci ve öğretmenlerin katılımı ile çeşitli etkinlikler yapılıyor.

Bu çerçevede düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmaları, sevgi ve hoşgörü teması ile düzenlenen münazaralar öğrenciler tarafından ilgi gösterildi. Projede aktif olarak rol alan öğrenciler, toplumda dezavantajlı grupların sosyal hayatta karşılaştıkları sıkıntıları daha iyi anlayabilmek için, görme, işitme, yürüme, konuşma engelliler için empati yaptıkları, bir gün kendilerinin de aynı duruma düşebileceklerini söylediler.

Program kapsamında Lösemili ve Engelli Çocuklara Yardım Derneğinden gelen görevliler, bu çocuklara yapılan yardımlarla ilgili öğrencilere bilgi verdiler. Öğrenci velilerine yönelik düzenlenen programda ise aile içerinde hoşgörülü olmanın çocukların geleceğine önemli katkılar sağlayacağı vurgusu yapıldı.

Düzenlenen "Hoşgörü ve Farklılıkları Kabullenme" kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye girenlere öğretmenleri tarafından çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca öğrenciler tarafından hazırlanan çalışmalarda okul panosuna asıldı. Kompozisyon yarışmasında, Esra Şahintürk, Ebrar Yıldırım ve Dilara Kuşdoğan, şiir yarışmasında ise Fadime Çelik, Mücella Çavuş ve Kardelen Körükmez ilk 3 dereceye girdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hoşgörü ve Farklılıkları Kabullenme' Münazarası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement