Hrü Şanlıurfa Meslek Yüksek Okulu 2 Kısma Ayrıldı - Son Dakika
Yerel

Hrü Şanlıurfa Meslek Yüksek Okulu 2 Kısma Ayrıldı

Harran Üniversitesi (HRÜ) Şanlıurfa Meslek Yüksek Okulunun (MYO) "Teknik" ve "Sosyal Bilimler" olarak 2 kısma ayrıldığı bildirildi.

09.01.2012 16:09

Harran Üniversitesi (HRÜ) Şanlıurfa Meslek Yüksek Okulunun (MYO) "Teknik" ve "Sosyal Bilimler" olarak 2 kısma ayrıldığı bildirildi.

HRÜ basın bürosundan yapılan açıklamada, Şanlıurfa Meslek Yüksek Okulu'nun yapılan düzenlemeyle "Teknik Bilimler MYO" ve "Sosyal Bilimler MYO" olarak ikiya ayrıldığı belirtildi.

Yerleşkedeki idare binaları da ayrılan okullardan Sosyal Bilimler MYO Müdürlüğüne Prof. Dr Tuncer Demir'in, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okul Müdürlüğüne Yrd. Doç. Dr. Mehmet Gümüşçü'nün atandığı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen HRÜ Rektörü Prof Dr. İbrahim Halil Mutlu, Şanlıurfa Meslek Yüksek Okulu'nun 3 binin üzerinde öğrencisiyle üniversitenin en kalabalık birimi olduğunu, bu nedenle yürütülen çalışmalarda bir takım zorluklarla karşılaşıldığını ifade etti.

Yapılan yeni düzenlenmeyle bu zorlukların aşılacağını dile getiren Mutlu, Teknik Bilimler MYO'nun 9 bölüm, 12 program; Sosyal Bilimlerin ise 8 bölüm ve 14 programdan oluştuğunu belirtti.

- ŞANLIURFA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hrü Şanlıurfa Meslek Yüksek Okulu 2 Kısma Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement