Hüda-Par: Partimiz Karanlık Yüzlere Fener Tutacak - Son Dakika
Yerel

Hüda-Par: Partimiz Karanlık Yüzlere Fener Tutacak

Hüda-Par: Partimiz Karanlık Yüzlere Fener Tutacak

Hür Dava Partisi (Hüda-Par) Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, son günlerde partilerine yapılan saldırılara değinerek partilerinin 'karanlık yüzleri' deşifre edeceğini söyledi

08.11.2013 12:28

Şanlıurfa'daki basına yapılan ziyaret kapsamında ziyaretlerini sürdüren Hüda-Par Şanlıurfa Teşkilatı Başkanı Lokman Yalçın ve Karaköprü Başkanı İbrahim Halil Güven, Hüda-Par'ı anlatarak, partilerinin birçok şeyi değiştireceğini, karanlık yüzleri deşifre edecek bir parti olduğu belirtti.

Son günlerde partilerine yapılan saldırılara değinen Hüda-Par Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, "Artık toplum her şeyin farkında olduğunu, zamanın eski zaman gibi değil. Sosyal medya çok gelişmiş. Artık yalan devri geçmiş. Ben şuna inanıyorum ki Hüda-Par bu karanlık zihniyetli kişilerin yüzüne feneri tutacak, karanlık yüzleri deşifre edecek, onların gerçek yüzlerini halka gösterecek bir parti olacağına inanıyorum." dedi.

Türkiye'de birçok haksızlık, yolsuzluk gibi birçok sorunun var olduğunu dile getiren Yalçın, "Diyoruz ki ortada bir leş var. Bu leş herkesi rahatsız ediyor. Bu leşin kaldırılması lazım. Bu leşin kaldırılması içinde birilerinin fedakarlık yapması lazım. Birilerinin elini bu taşın altına koyması gerekiyor. Ve biz bu taşın altına elimizi koyuyoruz. Hüda-Par'ın gelmesiyle tüm sorunların çözüleceğine inanıyorum. Hüda-Par her türlü haksızlıkların üstesinden gelecektir." ifadelerini kullandı.

Yalçın, Hüda-Par'ın hizmet noktasında sağlam kadrolara sahip olduğunu dile getirerek, "Hüda-Par siyasette yeni olabilir ama geçmişte dernekleşme sürecinde hizmet alanında kendini kanıtlamış ve iman şuuruna sahip bir partidir. Bu gelenekten gelen bir yapıya sahiptir. Cizre'deki yardım kuruluşu Roboski'deki insanlara yardım götürüyor. Roboski'ye kadar yardım götüren insan iman gücüyle gitmiştir. İman olmazsa hangi insan elinde yardım paketi götürür. İşte bu Allah'a olan aşkın göstergesidir." dedi.

ARISÜT: HÜDA-PAR KENDİNİ İFADE ETME FIRSATI BULAMADI

Son günlerde Hüda-Par'a karşı yapılan saldırılara değinen Gazete İpekyol Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Arısüt, "Hüda-Par kendilerine yapılan haksızlıklarla uğraşırken kendilerini yeteri kadar ifade etme imkanı bulamıyor. Hüda-Par Türkiye'de kurulmuş olan diğer partilerden farklıdır. Bu yüzden Hüda-Par'ın gelmesiyle haksızlıklara karşı durma beklentisi içerisinde olduk. Kendine yönelik saldırılar biterse yine haksızlıklara karşı duracağına inanıyorum. Hüda-Par haksızlıkları dillendirdiği sürece de Gazete İpekyol her zaman bunu ifade etmekten geri durmayacaktır" şeklinde konuştu.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Hüda-Par: Partimiz Karanlık Yüzlere Fener Tutacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement