'Hükümet Kadın' Kiraz'ın Köylerinde - Son Dakika
Yerel

'Hükümet Kadın' Kiraz'ın Köylerinde

\'Hükümet Kadın\' Kiraz\'ın Köylerinde

Kiraz Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Ramazan Ayı'nın gelişini kutlamak amacı ile köylerde bir dizi etkinlik düzenledi.

20.07.2013 04:17

Kiraz Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Ramazan Ayı'nın gelişini kutlamak amacı ile köylerde bir dizi etkinlik düzenledi. Etkinlikler çerçevesinde "Hükümet Kadın" açık hava film gösterimi, Haliller Köyü'nde halka sunuldu.

14 Temmuz Pazar Günü Ceritler Köyü'nden başlayan "Hükümet Kadın" filminin gösterimi; Çayağzı, Suludere, Kiraz merkez ve Haliler Köyleri'nde devam etti. 18 Temmuz Perşembe Akşamı Haliller köyünde düzenlenen etkinlik Ali Korkmaz'ın konseri ile başladı. Eğlenceli konserin sona ermesinin ardından "Hükümet Kadın" açık hava film gösterimi yapıldı.

Etkinliğe katılan Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz Haliller köyünde yapılacak projelerden biri olan cami yapımının müjdesini verdi. Köy camisinin yakın zamanda projelendirilerek, en kısa sürede hizmete girmesi için çalışma başlattıklarını belirtti. Korkmaz, Ramazan eğlenceleri kapsamında düzenlenen konser ve film gösterimlerinin, ilçe merkezinde sıklıkla yapıldığı, değişen büyükşehir yasası ile artık köylerde de bu tür etkinlikler düzenleneceğini belirterek, vatandaşların Ramazan Ayı'nı kutladı. Ev sahipliği yapan Haliller köyü muhtarı Metin Şimşek'e konukseverliğinden ötürü teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Hükümet Kadın' Kiraz'ın Köylerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement