Hükümlülerin El Ürünleri Sergisi Büyük İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

Hükümlülerin El Ürünleri Sergisi Büyük İlgi Gördü

Hükümlülerin El Ürünleri Sergisi Büyük İlgi Gördü

Düzce Açık Ceza İnfaz Kurumu hükümlüler tarafından üretilen el sanatları sergisi açıldı.

26.06.2013 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Açık Ceza İnfaz Kurumu hükümlüler tarafından üretilen el sanatları sergisi açıldı. Hükümlülerin ürettikleri ürünler satışa sunuldu.

Düzce Açık İnfaz Kurum hükümlüleri tarafından eğitim faaliyetleri çerçevesinde yapılan el sanatları ve Ceza İnfaz Kurumları İş Yurtları Müdürlüğü tarafından üretilen ürünlerin sergisi açıldı. Sergide hükümlülerin meslek edindirme faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen mesleki kurslarda ve hobi atölyelerinde ürettikleri ürünler sergileniyor.

Düzce Belediye Sergi salonundaki açılışını Düzce Valisi Adnan Yılmaz gerçekleştirdi. Serginin açılış töreninde konuşan Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, hükümlüleri topluma kazandırmayı amaçladıklarına dikkat çekti.

"Açık Ceza İnfaz Kurumumuzda hükümlülerin boş zamanlarını en verimli şekilde değerlendirmeleri için; istek ve yetenekleri doğrultusunda ayrıca istihdam edilebilirlik göz önünde bulundurularak hobi odası ve çeşitli atölyeler oluşturulmuş, hobi odası ve atölyelerde meslek edindirici kurslar düzenlenmiştir. Hükümlülerin eğitim ve iyileştirme çalışmalarıyla hobi odası ve atölyelerde ürettikleri ürünleri içeren sergide Ebru, gemi maketi, ev maketi, çeşitli panolar, takı tasarımı,ahşap el sanatları,ev mefruşatı, boncuk işleme ve tekstil ürünleri yer almaktadır. Meslek edindirme faaliyetleri kapsamında yapılan çalışmalarla hükümlülerin üretken, verimli, yaratıcı bireyler olmalarına ve oluşturulan ürünlerden çoğunun satışından da hükümlülerin gelir elde etmelerine yardımcı olunmaktadır" dedi.

Ebru, gemi maketi, ev maketi, çeşitli panolar, takı tasarımı, ahşap ey sanatları, ev mefruşatı, boncuk işleme ve tekstil ürünlerinin yer aldığı sergi 2 gün süreyle ziyarete açık kalacak. Sergide ayrıca görev süresi sona eren Düzce Ticaret Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük'e Düzce Valisi Adnan Yılmaz yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederi plaketi takdim etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hükümlülerin El Ürünleri Sergisi Büyük İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement