Hülya Ertürk Koç'tan Vali Güzeloğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Hülya Ertürk Koç'tan Vali Güzeloğlu'na Ziyaret

Hülya Ertürk Koç\'tan Vali Güzeloğlu\'na Ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Eğitim Ortamlarını ve Öğrenme Süreçlerini Geliştirme Grup Başkanı Hülya Ertürk Koç, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu makamında ziyaret etti.

11.06.2012 18:10

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Eğitim Ortamlarını ve Öğrenme Süreçlerini Geliştirme Grup Başkanı Hülya Ertürk Koç, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Hülya Ertürk Koç'a Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül de eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güzeloğlu, Samsun Valiliği dönemimde Hülya Ertürk Koç ile beraber çalıştıklarını kaydederek, "Kendisi Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü döneminde çok başarılı çalışmalara imza atmıştır. Samsun'a üstün hizmetleri olmuştur. Bu başarılı çalışmaları ve hizmetleri neticesinde daha sonra Bakanlık nezdinde gerçekleşen yapılanmalar çerçevesinde Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Grup Başkanlığı görevine atanmıştır. Bundan dolayı kendisiyle gurur duydum. Bugün de Bakanlık tarafından gerçekleştirilen bir eğitim semineri dolayısıyla ilimizde bulunuyor. Bakanlık adına beni ziyaret etmesi ve burada bulunması beni son derece mutlu etti. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Güzeloğlu ayrıca, Hülya Ertürk Koç ile Hasan Gül'ün Gümüşhaneli olduğunu dile getirerek, kendisinin de ilk Valilik görev yerinin Gümüşhane'de başladığını ve kendisi için bu ziyaretin ayrı bir anlam taşıdığı söyledi.

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Grup Başkanı Koç ise Samsun'da Vali Güzeloğlu ile çalışmış olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Kendisinin yöneticiliğinden çok şey öğrendim. İl Milli Eğitim Müdürü iken birçok işi başarmamda çok büyük destekleri oldu. Kendisi her zaman örnek aldığım yöneticilerden biridir. Kendisine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hülya Ertürk Koç'tan Vali Güzeloğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement