Huzurevi Sakinleri Yemekte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Huzurevi Sakinleri Yemekte Buluştu

Huzurevi Sakinleri Yemekte Buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yaşlılar Haftası'nın ilk gününde Antalya'da farklı huzurevinde kalan yaşlıları yemekte buluşturdu.

18.03.2013 16:01

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yaşlılar Haftası'nın ilk gününde Antalya'da farklı huzurevinde kalan yaşlıları yemekte buluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor. Yaşlılara Saygı Haftası'nın ilk gününde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Emin Sözen ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri yaşlılarla bir araya geldi.

YEMEKTE BULUŞTULAR

Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Talya Otel'de verilen yemeğe Büyükşehir ve Muratpaşa belediyelerinin huzurevleri, Fethi Bayçın Huzurevi ve Antalya'daki özel huzurevlerinde kalan yaşlılar katıldı. Yemek öncesi kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, Başkan Mustafa Akaydın'ın Şehitler Günü programı dolayısıyla yemeğe katılamadığını söyledi. Cemal Öcal, hayırlı bir hafta dolayısıyla bir araya geldiklerini kaydetti. Her insanın yaşlanmasının kaçınılmaz olduğunu dile getiren Öcal, gelişen sosyal devlet anlayışıyla yaşlılar için her kurumun projeler ürettiğini belirtti.

BANDONUN KONSERİYLE EĞLENDİLER

Öcal, Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal anlayışı ön planda tuttuklarını ifade ederek, yaşlıların huzurlu ve güzel bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla projeler ürettiklerini kaydetti. Müzik eşliğinde yemek yiyen yaşlılar, Büyükşehir Belediyesi Bandosu'nun mini konseriyle eğlendiler. Yemeğin sonunda ise Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, yaşlılara çeşitli hediyeler verdi. Hafta boyunca Büyükşehir Belediyesi, yaşlıları mutlu etmek adına çeşitli aktiviteler gerçekleştirecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Huzurevi Sakinleri Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement