İçasifed Yönetim Kurulu Başkanı Güçlü Açıklaması - Son Dakika
Yerel

İçasifed Yönetim Kurulu Başkanı Güçlü Açıklaması

İç Anadolu Sanayici ve İş Adamları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Güçlü, 12 dernek ve bin 250 işletmeyle 20 binden fazla kişiye istihdam sağladıklarını söyledi."Bağlı bulunduğumuz Türk Girişim ve İş Dünyası"...

26.01.2012 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İç Anadolu Sanayici ve İş Adamları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Güçlü, 12 dernek ve bin 250 işletmeyle 20 binden fazla kişiye istihdam sağladıklarını söyledi.

Sakarya Sanayici ve İş Adamları Derneği'nce (SASİAD) Adapazarı'nda düzenlenen toplantıda Güçlü, İÇASİFED'i 2004 yılında kurduklarını hatırlatarak,

"Bağlı bulunduğumuz Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) bünyesinde 13 federasyon, 110 dernek ve 10 bin işletme bulunmaktadır. Konfederasyonumuz bir milyon kişiye iş istidamı sağlamaktadır ve 208 milyarlık iş hacmimizle 65 milyarlık ihracat gerçekleştirdik. Federasyon olarak da 12 dernek ve bin 250 işletmeyle 20 binden fazla kişiye iş istihdamı sağlıyoruz" dedi.

Törende konuşan Sakarya Sanayici ve İş adamları Derneği (SASİAD) Başkanı Aydın Bahar da SASİAD olarak hiçbir politik ve ideolojik bağlantılarının bulunmadığını ifade etti.

Bahar, "Derneğimiz bu özelliğiyle kamuoyunda kimliğini kabul ettirmiştir. Hedefimiz, Sakarya'da sanayiciliğini, iş adamlığını kanıtlamış, çeşitli işletmelere sahip olan üyelerimiz arasında diyalog ve dayanışmayı sağlamaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından SASİAD'a katılan 30 genç girişimciye rozet takıldı.

- SAKARYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İçasifed Yönetim Kurulu Başkanı Güçlü Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement