İflas Edince Minibüste Yaşamaya Başladı - Son Dakika
Yerel

İflas Edince Minibüste Yaşamaya Başladı

İflas Edince Minibüste Yaşamaya Başladı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, ticaret işiyle uğraşan Mehmet Üskat iflas edince eski bir minibüsün içinde yaşamaya başladı.

15.08.2013 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, ticaret işiyle uğraşan Mehmet Üskat iflas edince eski bir minibüsün içinde yaşamaya başladı.

Çaycuma'da bir yıldır minibüste yaşayan 60 yaşındaki lakaplı Mehmet Üskat yetkililerden yardım bekliyor. Çaycuma'da ticaret yaparken iflas eden Üskat, çocukları tarafından da terk edilince bir minibüste yaşamaya başladı. Üç aydan üç aya sakatlık maaşı aldığını ancak bu paranın kiralık ev tutmak için yetmediğini bu nedenle minibüste yaşamaya başladığını ifade eden Üskat, yetkililerden yardım beklediğini söyledi. Üskat, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Ben 1988 yılından beri Çaycuma'da ikamet ediyorum. Son 6 senedir ailemden ayrı yaşıyorum. Ailem bana küstüğü için onlar İstanbul'a yerleştiler. Burada 6 seneden beri yalnız yaşıyorum. Çaycuma'da seyyar satıcılık yapıyordum fakat iflas ettim. Boşta geziyorum ve dostlarımın yardımıyla geçiniyorum. 2 kızım ve 1 erkek olum var fakat onlar beni terk ettiler İstanbul'da annesine bakıyorlar. Bana yardım etmiyorlar ve telefon ile arayıp sormuyorlar. Param olduğu zaman 15 günde bir hamama gidip geliyorum. Başka yapacağım bir şey yok. Burada kalmak ve yaşamak zor ama bunlar hayatın zorluklarıdır. Yetkililerden istediğim şey mümkünse bir yardımdan bulunmalarını istiyorum. Sakatlık maaşı ile geçiniyorum ama 3 aydan 3 aya alıyorum. Yetkililerden yardım bekliyorum." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İflas Edince Minibüste Yaşamaya Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement