Iğdır Hüsnü Özyeğin İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri, Yeşil Iğdır Engelliler Spor Kulübü Derneği'ni ziyaret etti.
Okul Müdürü Ergün Güvenal ve öğretmenlerle derneği gezen öğrenciler, Dernek Başkanı Garip Samançi ile görüştü.
Güvenal, ziyarette yaptığı konuşmada, kültürel değerleri çocuklara aşılamak istediklerini belirterek, sevgi kavramını küçük çocuklara aşılamak, onların hayatları boyunca dil, din ve fiziksel görünüm farkı gözetmeksizin davranmalarını sağlamaya çalıştıklarını söyledi.
Amaçlarının, çocuklara saygı kavramını gerçek anlamıyla öğretmek olduğunu anlatan Güvenal, "Çocuklarımızı toplumdaki farklılıkları saygılı bir şekilde kabullenmelerini öğretmek için derneğimizi ziyaret ediyoruz. Çocuklarımız her türlü farklılığı hoş karşılamayı, insanı insani özelikleri için sevmeyi ve saygı göstermeyi böyle sosyal sorumluluk çalışmalarıyla küçük yaşlarda öğreniyor" dedi.
Dernek başkanı Samançi de ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade etti.
Muhabir: Emrah Kocabey/ Ayşe Yıldız
Yayıncı: Emine Konuk - IĞDIR
Son Dakika › Yerel › Iğdır'da Öğrencilerden, Engelliler Derneğine Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.