Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl başlatılan Yaz Spor Okulları'nın açılışı yapıldı.
Birçok spor branşında ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan Yaz Spor Okulları'nın açılışı, İskender Iğdır Spor Salonu'nda düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, açılışta yaptığı konuşmada, çocukların ve gençlerin erken yaşlarda sporla tanışmalarını sağlamak amacıyla yaz spor merkezlerini açtıklarını belirtti.
Yaz spor merkezlerinin 11 branşta hizmet vereceğini belirten Yıldız, şunları kaydetti:
"Sağlıklı ve sporcu nesiller yetiştirilmesi için il müdürlüğümüz bünyesinde çalışan antrenörlerimiz yaz spor kurslarının tanıtımlarını yaparak gençlerimizin ilgi duyduğu spor branşlarında kayıtları almışlardır. Bütün sporcularımıza spor ve sağlık dolu bir yaz tatili geçirmelerini dileyerek ailelerimize de spora ve çocuklarına göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ederim." - Iğdır
Son Dakika › Yerel › Iğdır'da Yaz Spor Okulları'nın Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.