Iğdır İl Özel İdaresi'nden Hizmet İçi Eğitim Semineri - Son Dakika
Yerel

Iğdır İl Özel İdaresi'nden Hizmet İçi Eğitim Semineri

Iğdır İl Özel İdaresi\'nden Hizmet İçi Eğitim Semineri

Iğdır İl Özel İdaresi'nce başlatılan 'Hizmet İçi Eğitim Semineri' sona erdi.

24.04.2013 16:19

Iğdır İl Özel İdaresi'nce başlatılan 'Hizmet İçi Eğitim Semineri' sona erdi.

İl Özel İdaresi tarafından hazırlanan ve Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından finanse edilen 'Teknik Destek Programı' kapsamında verilen 'Elektronik Bilgi Belge Yöntemi, Resmi Yazışma Kuralları, Arşiv Yöntemi Sistemi, Standart Dosya Planlaması ve Uygulamalı Eğitim Planlanması Eğitim Semineri', İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Eğitim seminerine; kurumdaki birim müdürleri, personeller ve diğer kamu kurum ve kuruluşların personelleri katıldı.

Seminerde sonunda bir konuşma yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, il özel idarelerinin görev alanlarının geniş kapsamlı olması nedeniyle çok sayıda yasal düzenlemeyle ilişkili olması, bu kuruluşların yetki ve yükümlülüklerinin belirlenmesini zorunlu kılmakta olduğunu belirtti. Akkuş, "İl özel idareleri 1992'de özerk yapılı özellikten çıkartılıp belediye sınırları içerisinde birçok kurumun işlerini de yapar duruma gelmiştir. Gerek bağlı kurumlar gerekse kurumumuz düzeyinde uygulanan işlerde birçok eksiğin zamanla karşımıza çıktığını görüyoruz.

Bu tür eksiklerimizi gidermek için bu eğitim bizler için bir fırsattır. Bunun için bu fırsatı iyi değerlendirmemiz gerekmektedir" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, katılımcıların sertifikaları İl Özel Genel Sekreter Ferhat Akkuş tarafından verdi. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Iğdır İl Özel İdaresi'nden Hizmet İçi Eğitim Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement