İhh'dan İftar - Son Dakika
Yerel

İhh'dan İftar

İhh\'dan İftar

İnsan Hak ve Hürriyetleri Yardım Vakfı (İHH) Kütahya Şubesi, Dünya Yetimler Günü nedeniyle iftar programı düzenledi.

21.06.2016 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnsan Hak ve Hürriyetleri Yardım Vakfı (İHH) Kütahya Şubesi, Dünya Yetimler Günü nedeniyle iftar programı düzenledi.

Kütahya Belediyesi sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına Vali Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, İnsan Hak ve Hürriyetleri Yardım Vakfı (İHH) Kütahya Şube Başkanı Mustafa Yenipazar, daire müdürleri, Sivil toplum Kuruluşu temsilcileri, yetimler ve aileleri katıldı.

Çocuklar için hazırlanan gösterilerle başlayan iftar programında çocuklar doyasıya eğlendi. Programın açılış konuşmasını İnsan Hak ve Hürriyetleri Yardım Vakfı (İHH) Kütahya Şube Başkanı Mustafa Yenipazar yaptı.

Misyoner örgütlere karşı yetimlerin korunup kollanmasını isteyen Mustafa Yenipazar, "Bu sene üçüncüsünü idrak ettiğimiz Dünya Yetimler Günü'nün ana konseptini 'Tarihi Süreç İçerisinde Misyoner Örgütler ve Misyonerlerin Yetim Çalışmaları' olarak belirledik ve bugün tüm İslam ülkelerinde bu başlık altında toplumu misyoner tehlikeye karşı daha bilinçli bir düzeye getirmek ve Rabbimizin emanetleri olan yetim yavrularımızı misyoner örgütlerin faaliyetlerinden korumak için kardeşlerimizi uyarıyoruz. Çocuklarımızı dünya genelinde istismar eden, onlar yaşadıkları toplumun inanç, değer ve algılarından kopararak kendi emperyal ve sömürgeci ajandalarının devamı için kullanan misyoner örgütlerin tüm dünyada yaptıkları bu çirkin faaliyetlerin son bulmasını istiyoruz" dedi.

İftar programı, protokol üyelerinin çocuklar için hazırlanan hediyeleri takdim etmesinin ardından sona erdi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement